Screening

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Klient

Ordreoversigt

photo-1484480974693-6ca0a78fb36b

Screening

Hvad er en parforholdsscreening?

Et komplet blueprint over jeres parforhold. Hvilke ting er I naturligt rigtig gode til og hvad er det, som spænder ben for jer igen og igen. Hvilke områder skal I udvikle, for at nå i mål og hvad ligger der bagved alt det der tilsyneladende er så svært. 

Screeningen bliver personligt vurderet af mig og sammenholdt med din partners screening, får I et komplet blueprint af jeres parforholds styrker og svagheder. Sammen vil vi lave en behandlingsplan til jer, så jeres parforhold kan få de absolut bedste vilkår.

Øjebliksbillede eller generelt fodaftryk?

Det er begge dele.

Visse dele af screeningen, tager udgangspunkt i det vi kalder personligheden. Det betyder at vi har identificeret os så meget med de aspekter, at de er svære at rykke på. Det er blevet til en del af vores DNA. Det er ikke vores DNA og kan godt ændres, men det tager tid, energi og kræfter.

Andre dele af screeningen tager udgangspunkt i et her og nu billede, som med få "indgreb" kan vendes til noget andet og mere fordelagtigt for dig personligt.

 

Hvor ofte bør man lade sig screene?

Det vil altid være en individuel vurdering i samarbejde med mig.
Men en tommelfingerregel kan være:
Hvis parterapien du har modtaget, har givet så stort et afkast for dig, at du næsten ikke kan genkende dig selv fra tidligere (IE: følelsen af at være et helt nyt menneske), kan det være en god ide at tage en ny screening ved en opfølgningende parterapeutisk session.
For mange vil den første screening kunne bruges i mange år frem. 
Altså kan man sige, at nu mere du udvikler dig personligt, desto oftere vil en screening være relevant. 

 

Behøver man en screening?

Prøv at forestille dig at du går til lægen og siger: "Jeg har ondt i benet"
Lægen siger: "fortæl mig lidt mere om det"
Du svarer: "Ja, det gør ondt når jeg går og smerten sidder lige omkring hoften og lænden" " det har gjort ondt i 3 uger, det er svært for mig at løfte på ting"
Herfra siger lægen; "det lyder som en forstrækning. Du skal bare hvile dig lidt, lægge is på smerteområdet og lave nogle udstrækningsøvelser om et par dage"

Udfordringen er, at det kan være en fiber. Det kan være dine knogler. Det kan være kræft. Det kan være... Det kan være....

Uden en screening, er der mange ting, som forbliver usynlige i lang tid eller måske for evigt. Vi kan arbejde på de helt forkerte områder i lang tid og vi kan lave den helt forkerte indsats. I sidste ende, kan det betyde et alt for langt forløb, med alt for få resultater. 

Hvor lang tid tager det at lave en screening?

Du skal regne med at det tager dig omkring 2 timer at gennemføre.
Der er ca. 700 spørgsmål.
Du kan genne og pausere den og genoptage den senere.
I samarbejde med mig, aftaler vi hvornår screeningen skal være færdig, men som udgangspunkt ikke over 14 dage. 

DKK 799,20
Samlet beløb DKK 799,20

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.